torsdag 12 augusti 2010


Så här ser himlen ut hos mig! Och vi som skulle ge oss iväg till badet :(
Det har varit soligt och fint hela fm när vi var på inskolningen med Noah och nu är det jämnmulet och grått. Blåser gör det oxå, skulle nästan kunna börja regna när som.
Kanske dags att ta in tvätten som redan hängt ute i tre regnomgångar. Tror dock inte att den är torr från den förra skuren. Blir till att tvätta om tror jag.
Idag när vi gick från dagis skulle jag gå inom Netto för att handla lite mjölk (till mitt kaffe) och lite fika (till badet). Väl framme i kassan ställer mannen framför mig sin korg och meddelar kassörskan att han glömt plånboken hemma. Vilken knäppis, tänker jag.
Johanna lägger upp våra varor på bandet (två mjölk och en påse bullar och en ask med muffins) i en fin rad.
Då känner jag i väskan att plånboken är borta! Den finns inte där! Jag vänder i princip ut och in på väskan, men utan resultat. Plånboken är inte där! Istället är kameran prydligt nerlagd, har tagit fel på kameran och plånboken.


Hur sjutton gick det till???
Min första tanke, Är jag en knäppis nu då?
Jag samlar mig snabbt och skramlar fram två femmor så jag i alla fall kan köpa med mig den ena mjölken hem Så jag kan få kaffe!
Kassörskan frågar om hon ska ta de andra varorna eller om Johanna springer ner med dem. Eftersom Johanna inte gjort det redan, trots att jag bett henne, är jag tacksam mot kassörskan. Hasplar ur mig ett -Tack. Varpå hon säger - Gå du hem med din mjölk till ditt kaffe, det kan nog behövas. Vad då -nog behövas- ???
Hjälper kaffe med mjölk mot knäppisar ;)

3 kommentarer:

  1. Jag tror att det hjälper ;-) för jag har aldrig druckit en kopp kaffe i hela mitt liv och jag är fortfarande knäpp!

    SvaraRadera
  2. heheeh,skriver inget mer;)

    SvaraRadera