fredag 29 oktober 2010

Här kommer lite bilder från min lilla överraskningstripp till Huskvarna och mammas 70-årsdag :)


Såhär förvånad blev hon när hon upptäckte att jag satt på balkongen och väntade. Sen var vi tvugna att kramas lite och tårka några tårar uur ögonvrån ;)Här öppnas det paket för fullt :) Av min familj fick hon en tunikaklänning i svart från Gina Tricot, måste ju se till att hålla henne ung i trendiga kläder ;) och så fick hon en ljudbok. Henning Mankells "Kinesen". Sen ska bara lille mor och jag åka till Köpenhamn och förlusta oss en lördag framöver :)
Hela dagen var det förberedelser med att duka fram all mat som min brorsdotter Hanna gjort alldeles själv. (Supergott var det.) Vi möblerade om och fixade så att alla skulle få plats att sitta ner och äta och så vidare. Tände levande ljus i hela lägenheten och när väl gästerna började droppa in var det jag och syster yster som skötte markservicen.Här är vi :D

Jag tror att vi kommer att bli lika knasigt tokiga som mamma ;) Men det är bara vad jag tror, vad tror ni?
Här är syrran och två av hennes barn. Andre och Jacob (från Vä).


Som sagt så har vi våra knasigheter. Allt ärvt från mamma i en stor härlig kombination ;)
Min bror och hans familj var oxå där såklart och här är jag med hans yngste son, min gudson. Visst är han fin!?
Där var många gäster under hela kvällen men till slut var det bara jag, syrran, hennes dotter Lovisa och mamma kvar och vi skrattade åt hela dagen så vi fick ont i magen. Pratade om allt som hänt och åt annonsen i tidningen som vi satt in. Det är så mysigt att bara sitta helt avslappnat och bara vara tillsammans med nära. Så småningom var det i alla fall dags att gå och lägga sig och här är två trötta.


Bilden är tagen med min mobil och därför lite dålig kvalitet. men visst är vi lika!? Frågan är bara om jag ser ut som 70 eller om det är mamma som ser ut som 25 ;)
Dags att krypa ner i sängen men där väntade en till överraskning...... jag syrran hade lagt cornflakes under täcket. Så det var bara för mamma att ta fram dammsugaren och lägga huvudet på den mjuka sköna kudden...... oj då! Där hade visst oxå slunkit in några cornflakes ;) hi, hi, hi!!!
Vänta bara tills hon öppnar lådan med underkläder :)
Nu är jag hemma hos mina älskade igen och det var minsann på tiden :) De stora barnen hade jag inte träffat sedan förra måndagen :( Skönt att alla är samlade igen, då trivs jag!

2 kommentarer:

  1. Ni e för goa allihop! Ser ut som att min kära faster haft en underbar dag! Ska bli kul att träffas nästa lördag :)
    Kram kusin Pernilla

    SvaraRadera
  2. Tusen tack alla goa. Ja, jag blev paff när du satt där i min kuvös, o mös. (rimmar ju) Vilken underbar föd.dag. Jag förlåter allt t.o.m. skräpet i sängen, o bland trosorna, Allt é uppdammsugit så de så. Nu njuter jag av minnen av den dagen och ser fram mot nästa fest. Övar cha.cha o rumba för fullt gör nu din lille mor

    SvaraRadera