söndag 31 oktober 2010

Igår var vi ju på utflykt till Kullen, Nimis. Jag fick det i födelsedagspresent av familjen. Tyvärr var Noah inte med eftersom det var rätt så arbetssant för oss Marcus att ha honom i bärstol upp och ner. Dessutom finns det ingenstans för honom att springa runt på eftersom det är stenar på hela stranden. Istället fick han lite kvalitetstid med farmor Maggan :)
Vi packade iväg oss vid halv elva tiden, med picknick och hela köret. Kände oss lite som familjen Taikon innan vi kom iväg på riktigt ;)
Barnen tyckte absolut att det var värt mödan att klättra ner och komma fram till det här underbara!


Och visst var det :) Det var dock lite kämpigare att ta sig upp, men det är en annan historia ;) Det blev grillad korv till lunch och det var supergott. Ett par kom förbi och tyckte det luktade gott så de fick våra sista korvar.
Mätta och goa' gick de sen vidare :)


Här är alla vi :) En supermysig dag hade vi :)
Men...
... i morse vaknad ejag och hade ont i precis hela kroppen. Klättringen uppåt tog ut sin rätt ;)

Thim inleder det stundande novemberlovet med att lana med sin kompis M, och här sitter de i vårt kök. Bara Gud vet när de tänker lägga sig inatt ;)


Och Samuel börjar lovet med att gå ut på en "bus eller godis"-runda. Och såhär söt hemsk blev han som "evil clown".Så med den här hemska bilden tackar jag för mig och önskar er alla en god natts sömn ;)
Kramisar!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar