lördag 30 oktober 2010

Det är bättre med Spöket idag :) Svullnaden har lagt sig lite och han börjar bli sitt vanliga gamla jag igen. Han vill gärna gå ut, men eftersom vi inte fixat nytt halsband än så får han snällt stanna inne. Han har sovit konstant från igår på förmiddagen till nu på morgonen. Tur att han hittade hem igen vårt lilla Spöke!


Svullnaden kanske inte syns sådär jättemycket, men ni kan se att det är en finfin kise :)

Igår var vi host finaste Camilla och firade henne. Hon har fyllt år :) Hurra för henne!!! Här är hon och jag och såklart skulle hennes man vara med och fixa i fotot ;)


Johanna och deras flicka M var på ett Halloweendisco. Såklart var de utklädda.


Vampyren Jojo!!!
Det hela var i Bara där Camilla bor med sin familj. Det innebar att Johanna inte kände någon mer än M på discot. Håkan körde ner dem till skolans matsal och när han kom hem igen satte vi oss för att äta supergod smörgåstårta :) men vi hann  knappt sätta oss förrän de ringde och meddelade att två små tjejer ville hem för de var ledsna :( Bara till att köra och hämta.
Väl där så kan jag faktiskt förstå dem. En matsal full, och då menar jag verkligen fullproppad, med barn (okända för Johanna) som var utklädda till allt möjligt hemskt. Musiken dunkade ut ur högtalarna på alldeles för hög musik. Det var barn precis överallt som sprang omkring sådär som bara uppspelta förväntansfulla 6-10-åringar kan. Väl hemma igen satte tjejerna sig och tittade på en Barbiefilm. Så slutet gott allting gott!

Nu är klockan strax efter halv nio och jag sitter här med Noah lillprins och myser in en härlig lördag. Vi sitter långt uppkrypna i soffan och bara tankar närhet och kärlek från varandra.Vart tror ni de här söta fötterna ska vandra i livet???


4 kommentarer:

 1. Förstår tjejerna, här får de ha disco/fest i skolan bara från trean och uppåt. Spöket kanske fått en klo i ögonlocket av en rival? Hoppas det blir bra :-) Lördagskram!

  SvaraRadera
 2. Vilket fint halsband du har på dig kvällen till ära;))

  SvaraRadera
 3. Lille bäsen.. Hoppas han blir bättre! Kram kram

  SvaraRadera
 4. härligt de låter méd myset!

  SvaraRadera