tisdag 5 oktober 2010

Min lille snuffe har ramlat :(
Så pass illa att jag faktiskt valde att åka till vårdcentralen för att se om det behövdes sys. Det var precis att det inte behövdes.
Han ramlade ner från soffan mot bokhyllan och slog sin lilla mun :(
Det blödde hur mycket som helst kan jag säga. Sen såg jag att det var uppslaget mer än 1 cm inne i munnen. Men ändå ut mot utsidan av läppen. Det har även blivit en stor blodblåsa ovanför jacket.
Och en blodblåsa på gommen bakom hans sista kindtand. Så jag ringer nog tandläkaren imorgon oxå bara för att vara på den säkra sidan.
På vårdcentralen sa läkaren att det oftast läker ihop fint själv inne i munnen. Hon (läkaren) tyckte även att hon kunde se att sårkanterna började läka ihop redan.
Han var superduktig hela tiden och gapade fint på beställning och fick bli pillad på o.s.v. Så när han var färdig fick han två bokmärken med Bamse på och dom hade han roligt med här hemma se'n.


Nu är det vällingdags för honom.

7 kommentarer:

 1. Stackars liten...det är inte roligt att ha sår i munnen :-( Kvällskram till er!

  SvaraRadera
 2. Stackars liten :-(
  Här blev inget blodvite... bara en blåkind idag :-/
  Hade oxå ringt tandl...
  När ska de egentligen till tandis????
  Kram

  SvaraRadera
 3. Stackare, inte lätt att ha ont i munnen när man ska äta välling.

  SvaraRadera
 4. Lille vännen. Inte lätt!

  SvaraRadera
 5. Ajsing bajsing, det går ju så fort när dom slår sig. Vips så är det försent. Hoppas allt står rätt till m munnen. Krama honom från mig.
  Fick du reda på vad dom konstiga gransakerna var för något?

  SvaraRadera
 6. stackare! Dock inte så konstigt såsom han studsat rundor på soffan dfe senaste dagarna. Hoppas han lär sig att vara lite försiktigare. Kram//M

  SvaraRadera
 7. syns han har ont men så söt han é
  mormor

  SvaraRadera