måndag 13 september 2010

Idag har det varit en så'n där mellandag då timmarna bara försvinner. De tre största barnen är hemma igen och jag njuter för fullt :) Så härligt att vara en stor familj, men såklart påfrestande oxå ibland.
Marcus har varit på simskolan med Johanna och passade själv på att träna lite under tiden. Så gott det nu gick med Samuel som följeslagare.
Och här hemma fick jag lite kvalitetstid med tonåringen. Men vad händer då?
Jo, han sätter sig framför datorn för att plugga. För att plugga!? Jo, det är sant! Så jag fick packa ner Noah i vagnen för att gå och handla istället. Johanna ska ha matsäck imorgon.
Det är så härligt att se Noah när de andra barnen kommer hem. Först gick vi och hämtade Johanna och han blev alldeles lycklig när han såg henne. "Eeejjj!" säger han samtidigt som hela han ler. När Samuel kommer hem springer han mot honom med öppna armar och bara kramar och det dröjer inte länge förrän dom leker tillsammans. När slutligen Thim kommer springer Noah mot hallen och hoppar av förtjusning samtidigt som han fullkommligt skriker "Eeejjj!" Mitt mammahjärta blir alldeles varmt och svämmar totalt över av lycka!!!
Vad svämmar DITT hjärta över av???

2 kommentarer:

  1. Ja, ibland sker mirakel.. Som att tonåringen pluggar!

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen känslan så väl. När stora grabben var hemma i somras så fullständigt svämmade jag över av kärlek=)=)
    "lillafrun"

    SvaraRadera