tisdag 11 januari 2011

Mina syskon

När min mamma och pappa träffades hade de redan varit gifta på vars ett håll. Båda hade barn med sig sedan tidigare. Det innebär att jag har fyra halvsyskon.
Pappa hade två pojkar med sin första fru. Christer, född -63 och Johan, född -66. Jag har aldrig haft så mycket kontakt med dem, kändes mer som lite avlägsna släktingar när vi träffades. Tyvärr dog Johan i cancer i augusti -09.
Mamma har en pojke och en flicka. Gud vad ungt det lät ;) Palle, född -60 och Helené, född -63. De här "syskonen" har jag vuxit upp med under min barndom. Eller åtminstone med Helené. Palle flyttade hemifrån när han var 16, då var jag 3. Kanske berodde det på att han delade rum med mig ;) Båda två bor numera i Huskvarna. Mamma, pappa och jag flyttade dit (från Malmö) 1984 och strax efter kom Helené och sedan även Palle. Nu bor jag i Malmö igen, knasigt! Jag vet!


Palleman
Hellelen


Christer

Johan

2 kommentarer:

  1. Men hallå tjenna. då har du dina syskon ca 5 mil från mig. Skrik högt om du åker till dom så kan vi ses i storstaden;)Men jag VILL ner till Malmö i vår;)

    SvaraRadera
  2. Jag vet (hi, hi) Vi måste boka in något då tycker jag :)

    SvaraRadera