onsdag 19 januari 2011

Den här månaden

Den här månaden är det exakt 1 år sedan jag startade den här bloggen. Närmare bestämt idag :)
Så grattis min blogg som fyller 1 år idag!

HURRA!!!

Annars har den här månaden bjudit på en del trevligheter.
Började med att fira in det nya året med goda vänner :) och samma helg var det bio med bästaste C och efterföljande fika.
Har varit hos frissan, haft middag för vänner och plockat undan julsakerna.
Gratulerat min goaste prinsessa, Johanna som fyllde 8 den 5'e januari. Gratulerade brorsdotter Hanna och systerdotter Lovisa. Ska gratulera brorssonen, Jens, och bror Palle som oxå fyller år den här månaden. För att inte tala om alla vänner på fb som oxå fyller eller ska fylla ;) plus alla andra vänner!
Hade en underbar brunch hos familjen Schön en mysig söndag, där även familjen Fäste var med. Blev så pass nöjda att det bokades ny meddetbums!
Har givetvis varit en massa förberedande inför examinationen igår och ska fortsätta inför inlämningen oxå.
Har börjat med mina nya vanor som innebär nyttigare mat (annars pulver) och så småningom även lite aktivitet kanske.
Av det som återstår av januari ska en ny kurs börja i skolan, mer pluggande med fina C, nya vänner ska komma på middag, ett och annat möte ska det bli och ett besök hos tandläkaren.
Tycker att det blev en del ändå när jag skrev ner allt så här. Tycker att januari är en rätt så behaglig månad, däremot gillar jag inte februari och ser inte fram emot den. Bara vissa specifika datum och såklart min och Marcus Stockholmsresa sista helgen.

5 kommentarer:

 1. Grattis på ett-årsdagen! Igår var jag i Malmö en snabbis, tänkte på dig och vinkade lite i tanken. :)
  Men varför i allsin dar gillar du inte februari? Det är ju en fantastisk månad! Du behöver komma norrut, det är helt klart, för här är februari finfin. Kramar!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!! :-) Hoppas du antar min utmaning om bloggplats!

  SvaraRadera
 3. Alexandra - Tack :)

  Busan - Tack! Men man får inte vara i Malmö bara en snabbis, måste finnas tid att hälsa på. Nästa gång? februari är oftast så mörk, blöt och slaskig här i södern och så är julen slut och det är länge till sommaren :( I norr är det ljust och fint med all snö :)

  Fru Venus - Tack! Klart jag antar den :) förstår att du är nyfiken på hur här ser ut innan vandringen börjar ;)

  SvaraRadera
 4. Då får du börja gilla februari nu, för då fyller jag år;) Jag gillar februari för då brukar det vara så vackra soldagar.

  SvaraRadera