söndag 23 januari 2011

Härliga söndag

Idag har jag varit hemma hos Camilla och vi har fixat det sista med artikeln så nu är den färdig för inlämning :) Känner oss nöjda! Jag har oxå fått skrivit min personliga reflektion som även den ska lämnas in. Så för nu är den kursen avslutad för mig!

Här hemma är älsklingen dålig i magen och ligger mest på soffan hela tiden och myser med Noah. Just nu läser de bok :) Han är så härlig Noah, säger hela tiden efter det som Marcus sagt ;) Gulle!

Till middag blev det oxfilé, ugnspotatis, sallad och vitlöksssås. För min del blev det bara oxfilé och sallad. Jag hade en "sås" på olivolja och pressad vitlök i, supersmaskigt och mycket nyttigare än den andra som är gjord på creme fraise. Filén blev sådär god och lagom blodig och ungarna älskade det.
Ja, förutom Noahh då som aldrig äter någon middag nu för tiden.
Nu sitter jag här med en latte och lite senare ikväll blir det apelsin. Köpte blodapelsin idag och måste ju smaka den.

Imorgon flyttar de stora barnen hem till sin pappa igen :( en vecka går alldeles för fort :(
Tråkigt!
Varje söndag är det likadan't. Ont i mammahjärtat :(

Hoppas alla ni där ute har haft en bra helg!!! KRAMISAR!!!

2 kommentarer:

  1. Här har helgen varit sådär skönt slö så den kännts lång. det behövde jag för veckan som kommer går nog fort. Till helgen blir det jobba i Skåne;) Sommarsol i Vejbystrand är målet i jobbet igen. Jag går på viktväktarna så ikväll har jag ätit glass,haha. Allt är tillåtet så länge det hamnar innanför ramen av pointsantalet per dag.Tjohiii

    SvaraRadera
  2. Åh. Mammahjärtat. Hoppas du får en fin vecka och att tiden går fort till nästa gång ni ses.

    Låter som en produktiv och härlig helg måste jag säga. :-)

    SvaraRadera