lördag 15 maj 2010

Kom att tänka på filmen "The Bucketlist". Har ni någon Bucket list? Det är en lista över saker som man vill göra innan man dör.
Jag och Marcus har börjat plita ihop en sån lista, mest för skoj, men ändå. Vi har valt att inte ta med saker som vi inte kan påverka. Typ att se sina barn växa upp, vara med på deras studenter, få se barnbarn och så vidare. För oss är det så självklart att vi vill detta och därför är de inte med.

- Att få gå på en riktig bal. Inte nå'n sån där som man går på i 9'an. Min kille gjorde slut med mig några dagar innan balen och hur roligt är det?
- Resa till Australien. Jag har drömt om det landet sedan jag var liten. Då ville jag åka till Nya Zeland oxå och hoppa bungy jump, men det är avklarat. (Bungy jumpet alltså.)
- Skaffa en hund. Det är väl inte så svårt tycker ni, men grejen är att Marcus vill ha en schäfer och jag vill ha en tax. Enligt M så är inte taxar hundar. Jag älskar dem och har haft två stycken.

Detta var lite av min lista. Vilken har ni? Vilka drömmar bär ni på?

1 kommentar:

  1. Jag är helt inne på nr 1 och nr 2 hos dig :-) men ingen hund. Men mina två ABSOLUT högsta önskningar är att få min bok/böcker utgivna och att få äga ett eget hus igen en dag.Hus. Det är viktigast :-)

    SvaraRadera