söndag 21 november 2010

Så var den här helgen förbi. I ett nafs var den borta och imorgon kommer mina älskade stora ungar :)
Dagen idag har tillbringats till viss del med bästaste Camilla och vårat skolarbete. Vi har tittat på oss själva på film. Blandade känslor kan jag säga ;) Hemskt att höra sig själv och ännu hemskare att se sig själv!
Mellan alla våra "Fy, f-n! Kolla in mig där", "Vilken hemsk rumpa jag har" och "Gud vilken röst" klippte vi ner våran 21-minuters film till 5 minuter som vi faktiskt kan visa för våra kursare. Inte så illa pinkat om jag får säga det själv ;) Den andra delen tillbringade jag och Marcus och Noah på hans dagis. Ungefär en gång per termin ska man som förälder städa en viss del av köket och den här veckan var det vår tur. Så vi har torkat ur skåp, rengjort spisen både ut- och invändigt, torkat kakel och så vidare för allt vad vi var värda. Tänk om man kunde vara lite duktig och göra samma sak här hemm åtminsone ibland.
För några dagar sedan fick jag mitt senaste paket från KÄMPA by JP. Hon har sytt de här fina väskorna till mig.

Den stora i Marimekko tyg kallas för dagisväska men jag ska nog ha den som min alldeles egna väska. Armremmen är anpassad för att kunna hängas över handtaget på en barnvagn. Men den passar även min axel ;) Den lilla svarta är en mjuk liten väska som jag har specialbeställt för mina ändamål. Jag vill kunna ha med mig plånbok, nycklar, mobil och kamera (utan att ta med min handväska) när jag är ute och går med Noah i vagnen. Jag har en nätpåse så det känns lite osäkert om nycklarna stannar i nätet eller om de ramlar ut genom maskorna så därför ville jag ha den här lilla väskan till just små saker som jag måste ha med mig ut.
Jag blev supernöjd med de här väskorna, precis lika nöjd som jag blev med tidigare beställningarna :) och ovanpå allt så skänker hon 10 kronor per beställd sak till cancerfonden. Det tycker jag är en stor bonus!
Hoppas att ni alla har haft en härlig helg!
Kramisar!

1 kommentar:

  1. Jag har en röd Marimekko väska till sommar-hand-väska :-)

    SvaraRadera