tisdag 16 november 2010

Har arbetat i två dagar nu och är inne i det igen. Vet inte om jag ska vara ok med det eller ifrågasätta varför?
Första dagen (igår, måndag) började med ett besök på brandstationen, lika uppskattat för barnen som för mig ;) Såg en och annan vältränad brandman faktiskt och det känns ju tryggt att veta att dom förmodligen orkar bära ut mig om jag skadas i en brand eller så ;) För övrigt så var "vår" guide väldigt opedagogisk och det var lite synd för jag tror att barnen kunde fått ut så mycket mer från besöket om han bara lagt manken till lite. Idag har jag fått måla med tjocka färger och attans vilka härliga teckningar barnen gjorde!

Här hemma är det tomt efter de stora barnen som är hos sin pappa den här veckan :( Noah saknar dem förmodligen oxå, men passar samtidigt på att få lite extra mammamys när syskonen ändå är borta. Just nu ligger han och sover med nästan 39 graders feber :( lillprinsen min :(
Håller som bäst på att jaga farmor för att hon ska få äran att vara med honom imorgon, annars får Marcus stanna hemma tills jag kommer strax innan 13. Kan ju inte börja med att vaba efter två år borta från jobb.

Vaknade i morse och upptäckte att det var väckarklockan jag vaknade av. Somnade som en stock igår och har inte varit vaken en endaste gång under natten och det har ju uppenbart inte Noah heller då ;)
Men samtidigt blev jag lite besviken eftersom jag alltid brukar vakna för at gå på toaletten (minst två-tre gånger) och då är det så himlans skönt att gå och lägga sig igen och veta att det är några timmar kvar att sova. Den känslan fick jag ju inte idag. Nu är det strax dags för Desperate Housewifes :)

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka till jobbet.....även om vi inte jobbat ihop...;)
    Det komiska är att när man väl komer igång igen så känns det som om man inte ens varit borta.

    Sköt om dig.
    Kramkram från Petra

    SvaraRadera