måndag 8 november 2010

Efter mycket strul med bloggen och uppladdning så kan jag äntligen skriva lite om mammas 70-årsfest här hemma.
Den var helt underbar och mamma är supernöjd :)
Folket var bjudna från 14:30 och vid 15-tiden började de droppa in. Fram till 17:30 hade jag och Marcus fullt upp med att serva all gästerna med allt från att hänga in ytterkläder och att visa var vinet var till att lägga upp mer mat och sätta på kaffe. Maten kom från Lillans Catering i Malmö och den var supergod. Tyvärr så räckte inte den goda laxen till alla men kyckling och potatissallad fanns det i överflöd och det var godomligt gott :)
Här syns jag och min farbror B bakom gottebordet och brevid är hans dotter K med sonen A.


Kvällen gick snabbt och det var många goda vänner som kom och hälsade på mamma. Precis som när det var fest i Huskvarna var det även många nygamla möten för min del. Kändes synd att jag inte kunde sitta ner och prata mer än vad jag gjorde bara. Men till slut kunde jag och Marcus ta oss ett glas vin och vid 18:30 sätta oss för att äta lite. Som sagt var det väldigt gott och jag kan varmt rekomendera Lillans till de som vill ha hjälp med maten vid någon fest. Högtid som mindre tillställning :)
Marcus gick tyvärr och la sig tidigt eftersom han var lite sjuk fortfarande. Men jag, mamma och några eftersläntare satt uppe till sena natten och pratade om livets olika skeden men mest om döden (väldigt upplyftande när någon fyller 70, not) och jag kom till min förvåning på att jag är rätt så fast i mina synpunkter om hur jag känner inför den. Det visade sig att jag och en annan eftersläntare delade i stort sett varandras åsikter. Tror dock att mamma blev lite förvånad över att jag kan provosera på det sättet jag gjorde.
Nåja, så här såg vi i alla fall ut  bara en liten stund innan vi gick och la oss. Lite på pickalurven båda två men väldigt glada :)
Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag med spännande möten och givande diskussioner!

3 kommentarer:

  1. Kul att det blev en lyckad tillställning. Oj vad du är likt din mamma;)

    SvaraRadera
  2. Öh, tack! tror jag ;) Dom brukar säga det, har kommit de senaste åren.

    SvaraRadera
  3. Lik mig ? Vad stolt jag blir. Var jag verkligen så snygg?? Inte illa. Tusen tack för ni var fantastiska. Kände mig som en riktig prinsessa, nåja, drottning då, om du hellre vill det. Älskar dig min goa unge, och hela din fina familj. Tänk att jag fick lägga så mycket arbete på er, på min dag. Vad gör vi när jag fyller 80 ? Undrar din lilla mor

    SvaraRadera