onsdag 1 december 2010

I casa Wiklund går tiden snabbt kan jag meddela. Dagarna rusar förbi utan att jag reflekterar speciellt över det. Bara att jag kommer närmare och närmare min deadline på ett skolarbete som är den 10 dec. Varför kan jag inte börja i tid?
Jo, det ska jag tala om! Jag arbetar bra mycket bättre med kniven mot strupen! Och den har inte kommit än ;)
Har ju fullt upp med allt annat ju ;) Igår, till exempel var vi iväg och hälsade på lilla Linnea. Det senaste tillskottet i släkten. En vecka och en dag gammal så g hon ut så här...


... hon är så liten :) och sååå söt :) Nästan så jag blir lite sugen :)
Det tyckte Noah med! Han klappade henne på hennes lilla huvud och var väldigt gosig med henne en stund, innan pepparkakorna på bordet tog över hans intresse.
Linneas mamma, Anna, och jag har ju gått samma kurs på Malmö Högskola nu i höst. Och igår skulle vi fått reda på vårt betyg. Men det är inte upplagt än!!! Jag är så nyfiken att jag håller på att spricka! I morse mailade jag läraren, men hon har inte svarat än :( I ett mail till alla förra veckan skrev hon att betygen skulle läggas upp senast den 30 november. Nästa år eller?!
På jobbet går det hur bra som helst :) I måndags var vi iväg och åkte pulka med alla 5-åringarna och idag har vi bakat pepparkakor :)  och varje dag övas det p luciasångerna. Mysigt! Julstämningan kommer smygande lite lätt på tå tror jag minsann.
Annars är det väl i Malmö som i resten av landet. Snö och kallt! Noah tycker inte om det och Spöket är inte heller speciellt förtjust i det där vita på marken. Jag tycker det är rätt så mysigt och har hellre det här än slask som det annars brukar vara i Malmö på vintern. Men det är lite svårt att cykla till jobb förstås. Slirar lite då och då och mycket modd att parera mellan.
Ikväll är älsklingen iväg med sitt jobb så jag och Noah är själva. Har precis ätit en delikat middag bestående av köttbullar och makaroner ;) och nu tittar vi på Rorry på Boli. Hittade en kladdkaka i frysen (från mammas fest) och nu står den i köket och tinar. Kanske är lagom färdigtinad tills Markus kommer hem så vi kan mumsa :p
Puss och kram på er :D

4 kommentarer:

 1. Vänta inte att kniven kommer för nära bara ;-) Annars tycker jag att du verkar ha det riktigt bra, kul! Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Vilken sötis och vad fint du har gjort det här inne!! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, du den kakan var ju smarrigt god. Så söt
  lilla Linnea är. Noah ser ut som han tänker. "så liten hon é" Härligt smile han har. Ses snart
  säger lille mor

  SvaraRadera
 4. Oj vilken liten sötnos och så mycket hår hon har.
  Själv var det länge sedan jag blev sugen på fler,tror faktiskt aldrig jag kommer känna det mer. Och med älsklingen har vi åtgärdat så vi inte ens kan få för oss några dumma tankar. Men så har vi ju 7 barn(8 med mitt helgbarn) ihop ändå. Det räcker när vi samlas alla;)

  SvaraRadera