torsdag 30 december 2010

Utelek

Noah har tagit sitt förnuft till fånga och tyckte det var riktigt kul ute idag :)
Länge ville han (som vanligt) bara gå och dra sin lilla pulka efter sig men till slut satte jag honom i den. Han började genast gråta och skrika men jag struntade i det och började springa istället och rätt vad det var så skrattade han istället. Han tyckte det var superroligt! Så pass att han inte ville gå in när vi skulle så då gick vi ut igen.
Bak på bksidan av huset och in i trädgården. Där är säkert en halvmeter snö som han glatt plöjde igenom efter mig. Sedan satte jag mig ner och han gjorde samma och vi krattade så vi kiknade. Jag råkade stöta till honom så att han ramlade bakåt i snön och som han skrattade :) Det blev den roligaste leken på länge. Han knuffade mig och sen skulle jag knuffa honom, och så höll det på i säkert 15 minuter.
Äntligen har han upptäckt att snön är ok. Vi får se till att pappa ska följa med oxå och göra så att Noah inte bara vill bli buren hela tiden så fort Marcus är med.

3 kommentarer:

  1. :-D <3
    Det är strax vår tur att gå ut....

    SvaraRadera
  2. Skönt Noah ändrat inställning man kan ju ha så mycket kul med och i snön. Hoppas de stora barnen oxå har kul i snön i dag. Säger Mamma-mormor

    SvaraRadera