måndag 13 december 2010

Trots feber igår så kom Noah iväg till dagis på eftermiddagen för att vara med i luciafirandet. Jag blev nog lyckligast för det. Kan tycka att det är rätt så skönt att han fick vara med nu när han övat på sångerna så länge, fick ett avslut så att säga.
Se så söt han är, Malmös finaste, gulligaste lilla stjärngosse..

Se vilken liten kille som till och med rättar till hatten själv!
Här håller han hårt i en av sina favoritfröknar när han är p väg ut från kyrksalen. Lägg märke till det vita som är på bilden uppe till vänster. Det är Noahs snutte, ifall han skulle bli ledsen.

Och så här fin är han efter lite lussefika :) Står här stolt framför granen p dagis.
När alla barnen stod där framme i kyrkan och sjöng så var det så himlans fins att det faktiskt sved lite i ögonen. Noah sjöng med för fullt och kunde inte stå still. Hans fröken som stod bakom honom fick sig säkert ett och annan stick av pinnen till stjärnan. Samuel satt nämligen och vinkade till Noah hela tiden och väluppfostrad som han är så vinkar han tillbaka ;)

Jag har ju gått lucia på jobbet idag oxå. Alla 5-åringarna gick på ålderdomshemmet som ligger intill dagiset. Dom var så duktiga och gamlingarna grät när barnen sjöng för dem. Som tack fick de pepparkakor, lussebullar och struvor i överflöd. Och ovanpå allt en godispåse att ta med hem.

2 kommentarer: