lördag 11 december 2010

Jag vet att jag har ett huvud för idag har jag så fruktansvärt ont i det.
Aj, aj, aj!!! My gad!!!
Idag blev jag tvungen att gå upp med Noah redan vid sju, kom hem rätt så pickalurven vid ett-tiden så ni förstår nog...
Tog två alvedon, lite vatten och ett glas julmust och parkerade både mig och Noah i soffan. Och där stannade jag ända till 10 ungefär då Marcus släpade sig ner och jag gick och la mig och sov till lunch.
Anledningen till att jag gick upp med Noahprinsen och inte mamma var att hon varit uppe med Johanna hela natten eftersom hon fick kräksjukan :(

Huvudvärken from hell har inte släppt än så nu har jag tagit två alvedon till och har bryggt lite kaffe och peppar, peppar om det inte redan känns lite bättre!
Nog om hur jag känner mig idag!
Igår var det en toppen kväll och så här stiliga var jag och min älskade.


Nu syns det ju inte så tydligt på den här bilden hur fantastiskt smal jag var igår. Men det kan jag försäkra er om att jag var. Redan vid insläppet till julbordet fick jag en komplimang om att jag såg smal "lätt" ut. Jag blev glad faktiskt riktigt nöjd med min understass klädsel för kvällen.
Maten på Casinot var helt underbart god. En massa olika sillsorter, lax, julskinka, paté, leverkorv, rökt ål, ostar, vörtbröd, älginnanlår (som var godumligt god), en hel radda av olika skinkor som t.ex. pastrami, korvar, jansons, köttbullar, prinskorv, ägg i alla dess former och sen ska vi ju inte glömma det enorma gottebordet. Där fanns förutom det traditionella även panacotta och, håll i dig nu Fru venus, kanelmandlar! Knäcken var sådär härligt mustig i smaken och kolorna lagom sega. Och det märks som sagt i mitt huvud idag ;)


Efter att ha minglat runt lite bland spelborden gick vi vidare till Harrys. Där blev det lite för många av min godaste drink Moskow Mule. Klicka här för att se vad den innehåller! Så här galen blev jag efter några stycken...På Harrys fortsatte kvällen med dans och glada skratt men vid halv ett kände jag att det var dags att åka hem och då hade jag gärna redan varit hemma kan jag tillägga!

5 kommentarer:

 1. Åh vad snygga ni är :-) Du åt väl kanelmandlar!?

  SvaraRadera
 2. Tack ;)
  Såklart åt jag kanelmandlar, de är ju så himlans goda :)

  SvaraRadera
 3. Gud så trevligt med partaj :) Men kräksjuka... bläää!!! KRYA!! :)
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Woaw vilken snygging och smal dessutom;-) måste bara fråga om du fusksolar el är du så där brun och fräsch mitt i vintern? Hoppas huvudvärken är borta och även kräksjukan. Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Visst är jag ;) Tack!!!
  Jag fusksolar! Sååå skönt att ha lite färg på morgonen när man är trött och sliten och tittar sig i spegeln :)

  SvaraRadera