söndag 26 december 2010

Ååhhh vilken härlig jul jag haft :) Är så nöjd!
Julafton började vid 9-tiden med att lillprins fick leta klapp. Efter det välling och mys i soffan samtidigt som vi tittade på sista avsnittet av "Gyllene Knorren". Fram mot halv elva tog vi en lååång frukost. Noah ville inte så han fick sitta och pula lite med sin morgonklapp. Pärlor och en pärlplatta modell stor, det gillade han.
Vid halv två var vi inne på sjukhuset för att hälsa på Marcus mormor som oturligt nog trillade för två veckor sedan och bröt lårbenshalsen. Hon var så pigg så och hade till och med lite rosor på kinderna. Noah tyckte det var superkul att leka med hennes sängkontroll. Upp och ned och upp och ned..... i all oändlighet. Titta på granen var oxå roligt :)
Hem till farmor och sova middag lite för att sedan väckas vid halv fyra. För efter Kalle Anka skulle Tomten komma ju ;)
Noah tyckte han var väldigt spännande och blev rätt så facinerad av honom. Som tur är blev han inte rädd men att vilja sitta i knät var nog inte att tänka på ändå.
När Tomten gått och paketen var öppnade blev det mat på både längden och tvären. Vi blev så mätta som man bara blir på julafton och som pricken över I kom vi i grötkoma.
Men innan dess delade vi ut resten av alla klapparna :)
Fick jättemycket bra saker - så jag har nog varit snällare än vad jag trott ;) Innetofflor, trosor, väska, bakform i silicon, usb-minne, Stockholmsresan :) och en kofta är vad jag kommer på nu. Men det bästa kom på juldagen :) Då hängde nämligen älsklingen på låset till Media Markt och jag säger bara: ingen, INGEN kan shoppa som han :D
Han kom hem med en ny tv till Samuel och Johanna, en blue rey (heter det så?) till oss, en dator till Thim och det bästa av allt, enligt mig, en systemkamera :) :) :) :) :)
Så nu är familjen stolt ägare till en systemkamera och här kommer första bilden:



Inte så märkvärdig kanske men det tar tid innan man lär sig. Det finns så mycket!
Det är en Canon EOS 500D med ett Tamronobjektiv som heter AF 18-200. Ni som vet, Livsnjutaren till exempel ;) - är det något bra? Hur som hels så kommer här en närbild som heter duga, enligt mig och vad jag lärt mig so far...



Visst är hon fin min lilla prinsessa. Men hon är faktiskt inte så liten längre. Den 5 januari fyller hon 8, fatta vad tiden går!
Men idag ska vi åka och äte julbord på Röstånga Gästgiveri. (Om ni går dit måste ni klicka på Högtid och fest och sedan på bröllop. Där finns ett bildspel där jag och Marcus är med på en bild. Den när bruden står upp och kysser sin man :)  )
Det är Marcus brors sambo som driver det och vi brukar alltid vara ditbjudna på annandagen för att hjälpa till att äta upp julbordet :) I år ska vi dessutom sova över så vi slipper tänka på att ta oss hem i snön :)
Vad ska DU göra idag???
Ha en underbar annandag!

2 kommentarer:

  1. Låter som att ni har haft en underbar jul!!!
    Vilken bra shopping din man gjorde, och vilket bra objektiv, letar efter ett till till våran systemkamera, har två men kan inte fota nära;)
    Kram Camilla
    Ps. bloggadressen du länkar till i bloggar du läser är min gamla;))

    SvaraRadera
  2. Vad kul med systemkamera! Du måste ju gå en kurs nu då så du verkligen lär dig hur man gör!! :)
    Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera