torsdag 15 juli 2010

Igår var Noah och jag på bvc för att vaccinera honom mot mässling, röda hund och påssjuka. Han var superduktig och sa inte ett ljud när syster Ingela stack honom i armen. Förmodligen träffade hon en liten åder för han blödde lite efteråt. Ett plåster kom på och se'n var det det enda han brydde sig om, han ville inte ha det där. Så efter en stund åkte det av.


Vi var tvugna att vara kvar lite efter sprutan ifall han skulle reagera på vaccinet. Det gjorde ingenting tyckte Noah som gärna lekte med den här bondgården under tiden. Lite konstiga bondgårdsdjur bara - dinosaurier ;)Såhär skönt sov Noah när vi var hos vännen Camilla på grillning. Eftermiddagen tillbringade vi nämligen i Bara. Där blev det först fika och efter det grillning. Det var Camilla och hennes dotter, jag och Noah och Anna. Anna kom lite senare eftersom hon arbetar så i väntan på henne satt jag och Camilla i skuggan under parasollen och svalkade oss med iste och vattenmelon :) NICE!!!
Noah lekte mot slutet med Camillas dotter och det tyckte han var superkul. Dom sprang i vattenspidaren och det var nog rätt så svalkande. Noah saknar nog Johanna tror jag, det märktes när han lekte.
Men nu är det inte länge förrän dom kommer alla syskonen och då blir det fullt hus igen :)
Kramisar på er!

2 kommentarer:

  1. Vad duktig han var som inte sa ett ljud!!

    SvaraRadera
  2. Och en mysig och relaxande eftermiddag hade vi=)

    SvaraRadera