måndag 5 juli 2010


Igår hade vi 1-årig bröllopsdag, jag och Marcus :)
Tänk att det redan är ett helt år sedan vi gifte oss!
Vi tänkte åka iväg hela dagen för att fira. Gå på Vikingamarknaden norr om Höllviken och efter det tillbringa eftermiddagen på stranden. På kvällen skulle vi ut och äta någon riktigt god middag.
Men istället blev det:
Sovmorgon för mig medans Marcus gick upp med lillprins. Jag blev väckt strax innan 9 för att Marcus skulle iväg och löpträna med en kompis. Frukost själv, med Noah. Noah var gnölig mest hela förmiddagen och redan klockan 11 fick han gå och sova middag. Jag och älsklingen (som kommit tillbaka nu) la oss i solen med varsen bok. Jag stog inte ut så värst länge utan gick och satte mig i skuggan istället.
När Noah vaknat och fått lite lunch tillsammans med oss så bar det iväg till "Mölledagen" i Burlöv. Där blev Noah lycklig! Han fick titta på och sitta i en brandbil. Efter det skulle det inhandlas blommor, men det var stängt. Vi bestämde oss även för att vi inte skulle orka gå ut och äta så det blev inom Lidl för att inhandla någon god middag. Marcus kom ut med grillkött som vi tänkte ha potatisklyftor till.
Väl hemma och ett snabbt besök av Noahs farmor så tog vi ett nytt beslut angående middagen. Vi orkade inte grilla heller. Vi gjorde helt enkelt en omelett.
Vår 1-årsdag blev långt ifrån vad vi tänkt oss i förväg, men ändå alldeles, alldeles underbar. Det är väl härligt när man kan ändra sina planer till det man hellre vill och ändå blir det alldeles perfekt!
Jag älskar denna mannen så in i!

Jag är lycklig!

3 kommentarer:

 1. GRATTIS :-) till er båda! Ni är säkert värda all lycka i världen! (och fan vad snygg du är i klänningen) KRAMAR till er alla!

  SvaraRadera
 2. Grattis till er !
  Jag får kolla läget ang resan till er. Vår J-LA bil ! Det hittas fel efter fel och det är INTE kul alls !! Nu är det ena backspegeln som krackelerat....kostar "bara" 6000 och då är INTE arbetet inräknat. Kunde haft roligare för den pengen....
  Kunde vi kanske komma första veckan i aug?
  Kraaaaaaaaaaaaaaam Petra. mäc-mäc.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt!! Ni ser verkligen lyckliga ut! Kram kram

  SvaraRadera