måndag 12 juli 2010


Här är jag och min älskade på stranden framför Ystad Saltsjöbad. Det var nämligen hit resan gick :) Som jag srkrivit innan (tror jag) så fick jag ju en överraskningsövernattning av honom i 1-årsig bröllopspresent. När vi kom till rummet så tag han fram en flaska bubbel som vi öppnade och tog med oss ner på stranden. Där njöt vi av värmen, solnedgången, som i och för sig var bakom oss, och av att bara vara vi :)

Här är utsikten från vårt rum. Man kan se de vita trädäcken som vi låg och solade på på lördagen innan vi åkte hem åt till vardagen igen...


... men innan dess passade vi på att testa "floating". Då ligger man i det här karet i 30 % saltvatten och flyter helt enkelt. Vattnet är 35 grader varmt och man stänger om sig. Sen ligger man där i ungefär 30 minuter och bara flyter. Det ska jämföras med livmodern. Det var en underbar känsla att ligga där och sväva. Dock tyckte jag att det blev lite för varmt så jag var tvungen att öppna locket så att det kom in lite svalare luft som gick att andas. Jag kommer nog inte att göra det igen, men det är roligt att ha testat.

2 kommentarer:

  1. Så härligt! Men är det inte lite läbbigt med dom där floatingbåtarna? Jag har lite cellskräck.

    SvaraRadera
  2. Det är absolut inget för någon med cellskräck. Jag hade mest problem med att inte få frisk luft att andas, trots fläktarna.

    SvaraRadera