onsdag 9 juni 2010De försvunna skorna är hittade :)
På Valborg försvann den ena av Noahs skor. Den var spårlöst försvunnen och vi letade överallt utan resultat, över, under och i allt möjligt. Men nu är den hittad!
Först ville vi inte köpa nya till honom eftersom då skulle säkert den gamla komma fram igen. Det brukar vara så för mig nämligen, blir jag av med något och köper nytt så hittar jag nästan alltid den gamla igen. Fast när återlämningstiden för det nya gått ut, såklart.
Så även denna gång, men nu har han två par gympaskor och det kan ju vara bra.
Noah har för övrigt haft en bra dag fast han bara sovit i en halvtimme istället för i två timmar.
Jag och Noah och en mamma till och hennes dotter har varit och hälsat på en annan mamma och hennes son idag. Barnen har lekt och haft roligt och vi mammor har fått snacka strunt ;) Det behöver man emellanåt ;)
I eftermiddags var det sommarfest på Johannas gamla dagis och då var vi såklart där eftersom Noah redan har en plats där, fast inte börjar förrän efter sommaren. Johanna tyckte såklrt det var roligt att komma tillbaka oxå.
Noah brydde sig inte om mig för fem öre så inskolningen i augusti blir nog rätt så smärtfri (åtminstone för honom). Jag sitter ju med i styrelsen på dagiset dessutom så det kan ju vara bra att visa sig ibland i alla fall ;) De vuxna fick sommarpresent även detta året. Det blev en smaksatt olja, basilika eller chili/vitlök, ett tryffelsalt och en timjanplanta. Hoppas att de blev nöjda med det, hade jag blivit i alla fall.
Nä, nu ska jag fortsätta zippa på mitt vin och kanske titta lite på Strul som går på 4'an. Älskar Björn Skifs :)
Kramisar!

1 kommentar:

  1. Men hallå - du kan jag inte säga A utan att säga B - var var skon för nånstans???! :-)

    SvaraRadera