söndag 6 november 2011

Sjukstuga

Här hemma är vi alla sjuka nu, förutom lillfia (som väl är).
Noah är inne på sitt femte dygn med feber strax under 40, inte roligt. Som mest vi mätt har han varit uppe på 40,7 :( Hostar gör han oxå och snörvlar lite men inte så mycket.
Eftersom febern inte går ner varvar vi med Ipren och Alvedon var tredje timme... Och för alla er som säger att det inte går så kan jag meddela att det gör det visst! Det enskilda preparatet ges var 6'e timme, precis som det står på förpackningen.
Oavsett så blir det vårdcentralen imorgon om febern inte get sig under dagen.
Det är inte så lätt att få i honom vätska heller och maten är näst intill noll i intag. Mat klarar han sig utan men vätska är ju viktigt. Som den erfarne fembarnsmamman jag är så har jag rotat fram alla mina febererfarenheter och trugar med ALLT, men det fungerar inte alltid ändå.
Igår vaknade då jag med halsont som inte blev bättre under dagen.
På kvällen gjorde det ännu ondare och när jag gick och la mig (innan 21:00!!!) kunde jag knappt svälja :( När det var dags för Majas nattmål vid femtiden hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Glömde dock att ta tablett så när jag gick upp nu vid 11 var den ännu värre.
Och vi som skulle fixa vidare här hemma idag :( Jag började (äntligen) att måla ett stort skåp som Noah ska ha sina kläder i och jag hde velat få det färdigt idag. Får se om jag orkar lite senare när min Ipren kickat in.
Mannen är ite heller fullt kry. Hostig och irriterad i halsen :(
Ja! vi tycker synd om oss själva!!!

3 kommentarer:

 1. stackars er. Ja, jag tycker verkligen synd om er. (tur jag körde hem dock.) Skämt osido, skulle vilja va hos er och vara till lite avlastning, Slår nog en signal i kväll. Din mor.

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni har det jobbigt. Hoppas att ni får hjälp imorgon !! JObbigt när barnen inte vill äta.

  ...kan inte smälta att ni har en liten MAJA....Kramis!!!

  SvaraRadera
 3. Ursch å fy. =( Lider med er!
  Jag känner mig på ungefär samma nivå idag, har en förkylning som känns värre by the minute.
  Hoppas Noah är bättre idag och om inte att ni får dunder medicin på VC!
  Kram / Frid_is

  SvaraRadera