torsdag 29 april 2010

Idag ska min lilla prinsessa (som faktiskt vuxit till sig rejält nu, 7 år) gå och klippa sig hos frisören. Vi ska cykla dit på hennes nya cykel (Samuels gamla) och bara det tycker hon är roligt. Hon har nämligen en lat mamma som aldrig cyklat i trafik med henne. Eller är jag klok som inte dragit med henne ut bland hårda bilar?
Hur som helst så vill hon klippa sig kort. Typ bob, nackkort bak och lite längre fram på sidorna. Undra om den frisyren blir denna generationens hockeyfrilla :D
Jag vill att hon ska ha långt hår, nu går det ner förbi skulderblade på henne och jag kan inte tänka mig henne i kortare hår än till axlarna.
Kanske är det en protest från min sida på att hon håller på att bli stor och då får man välja saker och ting själv. När man är liten väljer mamma och pappa till en. Jag vill ju att hon ska vara min lilla skrutta, Jojo, prinsessa, Jolanta för alltid.
Är jag egoistisk? Ja, förmodligen!
Hon kommer att växa upp till en bestämd liten dam oavsett vad jag tycker eller känner ;)
Låter er veta om det blev en bob eller inte...
Kramisar!

1 kommentar:

  1. Jag har en bekant, en pappa, som sa till sin trettonåriga dotter (som ville klippa sitt rump långa hår kort) att: Jag tycker om långt hår!
    Skaffa dig det då! svarade dottern ;-) Hoppas det går bra

    SvaraRadera