måndag 26 april 2010

Hej alla!
Har haft en underbar helg med både familjetid och egentid :)
I lördags hade jag och en kompis tjejfest och redan på dagen vid 12 lämnade mannen och Noah huset. Städningen och förberedelserna blev snabbt avklarade och som vanligt när jag är själv var jag färdig i god tid. 1 timme innan, så då blev det tid för fb och lite annat smått och gott.
Alla gästerna kom runt 19 och fick ett glas välkomstbål. Såå gott!
Det var knyte så köksbordet blev snabbt fyllt av diverse godsaker :) Paj, pastasallad, inlagda vitlökar, salami, soltorkade tomater, oliver, ostar, bröd och kex, kapris och mycket mer. Det blev en trevlig middag med många skratt och mycket vin ;)
Inte förrän bortåt halv tre på natten kunde jag tassa upp till älsklingen och lägga mig sked med honom och somna in. Vaknade tidigt på morgonen av lillprins som ropade mamma med sin härligaste röst. Marcus gick upp med honom så jag fick ett par timmars sömn till. Och när jag kom ner så hade han plockat bort varenda spår från festen :)
Svärmor kom och vi åt en lunch av alla rester ute på altanen, i solen. Satt i bara kortärmat, så härligt!
Fram mot kvällen gick vi och hyrde en film, The Box, som för övrigt INTE rekomenderas. Men det var härligt, härligt att sitta nära min älskade :)
Puss!

2 kommentarer:

  1. Så härligt ALLT låter. Vicken man du har !!
    kramis petra
    mäc-mäc

    SvaraRadera
  2. Hej, vad fräsch du ser ut :-) Tack för titten och välkommen till mig! "Romanen" jag skriver på handlar om en tjej 40+ och hennes bekymmer med det mesta ;-) Om du kollar mina etiketter under "Jobb och skrivande" så hittar du utdrag ur de fyra första kapitlen :-) och det kommer mer. Underbart att ni hade så kul fest! Ska titta in på nytt hos dig men nu har jag sånt flyt på skrivandet så jag måste fortsätta ;-) Vi hörs!

    SvaraRadera