lördag 18 augusti 2012

Malmöfestivalen

Idag har jag och Johanna varit en kort svängpå festivalen.
Det var RIX FM-gala som jag tänkte att hon skulle få lyssna på. Ja, i princip bara lyssna eftersom det är svårt att se scenen när man är knappa 140 cm. Som tur är så fanns det två gigantiska tv-skärmar på varje sida om scenen så hon (och jag) fick titta där.
Först ut var Agnes följd av de som sjunger sommarens plåga "dansa... pausa...", kommer inte ihåg vad de heter. Sen kom han, Danny, och himlans vad glad hon blev. Tror inte hon var beredd riktigt. Tre låtar dansade han loss till. J-a vad han kan dansa.
Kom på mig själv med att vara sådär glad som man var mär man gick på konsert som tonåring. Och då tycker jag egentligen inte han är så bra, med andra ord så kan jag förstå alla trånande tjejer där ute.
Det är rätt roligt att stå och titta på folk medans dottern diggar till musiken. Där finns alla typer.
Korta, långa, smala, knubbiga, tjocka, utan haka, bleka, glada, fulla, bruna, ledsna, spetsiga, svallande hår, skalliga, med kläder och i princip utan kläder.
Nämn en typ och jag kan säga att den fanns ;)
(Ja, jag tittade på folks fötter oxå ;) de flesta hade väldigt fula sådana. Hårda och sprickiga.)
Nu är hi hemma och jag njuter på altanen av, förmodligen, en av sommarens varma kvällar.


2 kommentarer:

  1. Haha, mina blicar dras också till folk fötter! Fast man egentligen inte vill se! =P

    SvaraRadera
  2. Vilken glad tjej och vilken tur ni fick se och höra bra artister och inte minst i kalasväder. J- ser så ju så lycklig ut. tycker mormor

    SvaraRadera