lördag 2 juli 2011

Början på allt

Ja, nu har det börjat. Det som jag fasar över. Vår tomt har blivit en byggarbetsplats.
Igår kom Martin, Marcus bror hit med en grävmaskin och en bobcat. Noah var såklart överlycklig över allt spektakel.

Noah övervakade avlastningen noggrant.
Här är det grävmaskinen som lastas av. Lite senare kom bobcaten oxå men då var pappa Marcus hemma och Noah fick komma lite närmare. När den väl var på fast mark så fick han provsitta oxå :)
Så nu har de börjat gräva i trädgården.

Numera ser det ut såhär i trädgårdenVet ärligt talat inte varför de började gräva i gräset när det är den gamla grunden som ska bort samt asfalten på uppfarten. Men det verkade som om de ska ta det idag. Tur att jag slipper vara med ;)
Idag gick jag upp med Noah nu på morgonen och döm om min förvåning om det inte helt plötsligt blivit ok att rasta hunden utanför vårt staket ;) Har sett två hundägare, varav den ena bor på vår gata, gå på gräset utanför vår tomt och rasta hunden bara för att få sig en titt på hur det ser ut på vår sarjade tomt. Har aldrig sett det innan ;) (att de rastar hunden här utanför alltså).
Varför kommer de inte bara inom på dagtid och tar sig en titt? Lite roligt att folk beter sig så tycker jag. Lite typiskt svenskt, är det inte det?
Nä, nu ska jag mysa upp mig hos Noah och dricka min varma choklad :)
Trevlig lördag på er alla!

1 kommentar:

  1. Ni kan väl vänligen bjuda in dem att titta, nästa gång. Klart grannar vill se och få egna ideér. Så lär man ju känna nya grannar med, inte fel.
    Kram från mor din.

    SvaraRadera