torsdag 28 januari 2010

Är vaken och kan inte sova. Klockan är kvart över 5 och jag har legat vaken i sängen ett bra tag innan jag tog beslutet att gå upp. Är trött men somnar bara inte om.
Igår var jag och jobbade några timmar, många sjuka där nere. Himla roligt var det faktiskt :) har inte arbetat på mer än ett år. Ska ner idag igen och förmodligen på fredag oxå.
Undras hur jag och Noah ska ta oss till föräldracafeét idag? Kan nog bli rätt tungt att köra vagnen dit, men det blåser för mkt för att sätta honom i pulkan. Får se, det lutar väl ändå åt det sistnämnda :) Här har kommit så mkt snö som blåser runt i drivor. Igårkväll hade jag en grej inbokad på kvällen i kyrkan. Jag traskade dit i snö upp till vaderna bitvis, bara för att komma fram och inse att det är inställt :( Bara att plumsa hem igen. Men å andra sidan fick jag lite motion och en stund i soffan med min älskade :)
"Mötet" i kyrkan heter "Kvinna mitt i livet" (ja, det är jag) och där är vi några mammor från föräldracafeét (fc), och några till säkert, som ska träffas en gång i månaden och samtala om viktiga saker; livet, döden, kärleken, barn osv. Åtminstone är det så jag har fått för mig att det är upplagt.
Innan har vi varit några stycken som pratat om att börja en läscirkel för att få igång något att göra och träffas vid. Läser man då en bok så finns det något att prata om och diskuttera vidare kring. Sån's samtal tycker jag kan vara väldigt givande och ge mkt kraft i vardagen och nu får det bli via kyrkan tills vidare.
Imorgon kommer alla barnen hem till mig igen :) Ska bli så skönt att krama om dom alla igen. Saknar dom så det värker i bröstet när dom inte är här.
Jag får väl prova att lägga mig en stund igen och hoppas på lite sömn innan lillprins vaknar. Då är jag förmodligen jättetrött ;)
Kram på er och hoppas att ni sover gott!

1 kommentar:

 1. Tjabba !
  SÅ KUL att höra om hur du har det och vad som händer....
  Ha det gott.
  Hoppas att du akn sova bättre i natt !
  Kramkram från Petra

  SvaraRadera