söndag 13 februari 2011

Städdag...

... för somliga i familjen. Marcus har städat näst intill hela huset med assistans av Noah :)
Själv har jag vikt tvätt, dammat lite och dammsugit lite på ovanvåningen. Och efter det var jag helt färdig. Mitt halsont blev värre i fredag när vi var ute och igår var det illa med hosta, snuva, öm hals, lite feber och allmän "tycksyndommigkänsla". Marcus har varit och är jättesnäll. Som idag t.ex. när han städade :) Se så duktiga de var, han och lillprins.Tjejträffen i fredags var trevlig. Vi skulle startat på Savoy men där fanns inte ens en hängplats att lösa så vi gick vidare till Mosaik. Middagen var planerad att intas på Restaurang Möllan, men eftersom en av oss skulle vidare i kvarteret plus att det var snöstorm ute så beslutade vi oss för att vara kvar på Mosaik. Men det slutade med att vi traskade till lite olika ställen som alla var fulla. Därför blev det, håll i er, Interpol. Det är ett biljardställe och jag var inte direkt överlycklig att vi gick dit. Men attans vad god mat de hade där :)
Beställde kycklingfilé som jag fick med rostade rotfrukter och sötpotatis, Mums!!!
Kvällen slutade när älsklingen kom förbi och hämtade mig på vägen hem från hans dykning.
Lördagen tillbringade vi till stor del i bilen med att åka runt i skåne och kolla glaspartier till uterum.
När vi hämtade Noah hos farmor Maggan, där han varitsedan fredagen, så var han inte att leka med. Arg som in i och allting var NEJ!
Vi struntade snabbt i att åka och handla och åkte direkt hem istället med bara ett snabbstopp på Lidl för lite mjölk. Noah var jättetrött efter att ha sysselsatt farmor en hel dag och han stupade i säng tidigt. Och så fort melodifestivalen var sult följde jag efter ;)
Nu ska jag försöka läsa ikapp lite hos er, för det har jag inte hunnit i veckan.
Ha en riktigt skön söndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Vad gullig han verkar vara din man! Hoppas du kryar på dig och jag hoppas snart att jag kan få internet så jag kan följa alla dina inlägg. Kram

    SvaraRadera
  2. Tittar in och ger dig en Alla hjärtans dag-kram!

    SvaraRadera