tisdag 14 februari 2012

Underbar helg på Hovs Hallar

I helgen har jag och mannen haft en välbehövd paus. I torsdags bestämde vi oss för att lösa in vår deal som vi köpt på nätet.
Hovs Hallar från fredag till söndag :) nice :)
Vi kom upp till en fantastisk solnedgång som vi verkligen njöt av.


Åt lite supergod grönsakssoppa med frikadeller med ett rött vin till. Efter det gick vi ner i källaren och spelade biljard :)


Känns som lite 80-tal tyckte jag men det var himla roligt. Tyvärr fick jag spö, men vad gör det när man är på kärlekshelg med mannen. Ingen direkt uppoffring att han vann ;)
Kom tidigt i säng och vaknade såklart tidigt på lördagen. Åt frukost med havsutsikt. Vädret var dessvärre inte med oss och det var mulet hela dagen och till och med lite lätt snö under dagen och när vi gick och la oss regnade det lite.
Vi hade i alla fall en bra dag med shopping och lite sightseeing och en fika på ett kymigt café i Båstad.
Väl hemma på hotellet igen la jag mig och läste (så nu är Änglamakerskan av Camilla Läckberg slut) medan mannen bagav sig ut på en löprunda. När han kom tillbaka och duschat somnade jag och snusade gott på Marcus arm. Vaknade rätt sent och gjorde oss i ordning för middag, under tiden drack vi bubbel :)
Middagen bestod av palsternackssoppa med tryffelskum till förrätt och örtbakad lax till varmrätt. Supergoda båda två. Lite vitt till det :)
Tillbaka på rummet blev det lite tv innan vi somnade gott igen.
När vi vaknade på söndagen var hela landskapet täckt av snö. Så underbart vackert att se det karga landskapet i snötäcke. Efter frukosten och packningen gick vi ner mot havet för att få lite ögongodis. Jag mår så himlans bra av att få se vackra saker! Ni skulle varit där och sett!






Marcus gick hela vägen ner till vattnet men jag stannade en bit upp eftersom mina skor är glashala.
Ett härligt avslut!

Väl hemma var dte såklart underbart att få träffa Maja och Noah igen. Dom hade haft det hur bra som helst hos farmor och Lasse och verkade inte ha saknat oss alltför mycket ;) Det hade fungerat hur bra som helst enligt barnvakterna.
Nu ser jag fram emot en härlig vecka då de andra barnen kommer!
Kramisar!!!

2 kommentarer:

  1. Äntligen ett inlägg! Har saknat dig här - även om jag har full förståelse för att det är fullt upp.
    Vilken härlig helg ni haft - fint med kvalitetstid med älsklingen.

    Kram

    Busan

    SvaraRadera
  2. Härligt!!!
    Låter både super mysigt och välbehövigt!

    / Frid_is

    SvaraRadera