tisdag 28 juni 2011

Jag lever...

... jag lovar.
Mår inte så jättebra. Fick ont i fogarna deluxe på midsommar och det vill inte riktigt släppa :(
Illamåendet har blivit värre igen och jag är så fruktansvärt trött igen. Hade några dagar, en vecka där jag tyckte att det lättade lite. Men icke!
Bara för att ta ett exempel så la jag mig vid 22-tiden i söndags och sov tills Noah vaknade 08:20 på måndagmorgon. Fixade iordning honom och iväg till dagis.
10:15 låg jag i soffan och sussade sött igen och det fram till 14:30 då var jag tvungen att gå upp för ett besök hos optikern och efter det hämtning av Noah.
När klockan var 20:00 igår kväll och jag hade lagt Noah så funderade jag allvarligt på att gå och lägga mig igen, men jag höll ut till 22:30.
Sov alltså ungefär 14 timmar på ett dygn! Det är inte normalt!
Imorgon ska jag till läkaren inne på UMAS. Hoppas att han gått en snabbkurs i heeling eller något för så som jag mår nu vill jag inte må resten av min graviditet.
Och barnmorsketiden jag hade i torsdags när bm besämt sig för att gå hem tidigt har blilvit ersatt med en ny tid på måndag.
Ja, det var väl lite uppdatering från mig. Inte så upplyftande kanske men ändå.
Hur har DU det?

4 kommentarer:

 1. Nej fy vad det låter...
  En grav vill man ju ska vara bra... Hoppas på ett bra läkarbesök.
  Min osteopAt säger att när man e gravid bör man gå till såna. De är helt otroliga...
  Lite dyrt men det kan det ju vara värt om det onda släpper lite.
  Skickar kramar så det ska räcka o bli över.
  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Men fy va jobbigt. =( Jag som hoppades att du spenderade dagarna på stranden och att det var därför du inte skrivit så mycket...
  Hoppas läkaren har nåt bra att komma med så att du får må bättre snart.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men usch vännen! Osteopattipset låter bra tycker jag! Eller en bra kiropraktor kan kanske också hjälpa. Hoppas det vänder så du får njuta lite denna sommaren. Styrkekramar!

  SvaraRadera
 4. usch det låter inte kul att må sådär:-( borde vara på tiden att du får må bra! Ang fogarna finns det mkt hjälp att få som gör det lite bättre, hoppas du mår bättre snart. Kram karin

  SvaraRadera