torsdag 25 april 2013

Usch vad jag är dåli på att blogga nu

Ja, nu var det längesedan igen!
Jag måste bli bättre på det här med bloggen nu. En av anledningarna till att jag skaffade iPhone var ju att jag skulle blogga från den.
Men gör det då!!!

Här hemma är vi konstant sjuka känns det som. Maja har knäppfeber var varannan dag nu för tiden. Sedan minst 6 veckor tillbaka har hon mer eller mindre (oftast mer) haft feber flera kvällar i veckan. Morgonen efter är den puts väck, sen tillbaka igen på kvällen.
Nu har jag fått reda på att det går halsfluss på hennes förskola och det kan ju vara så att hon är bärare utan att det bryter ut helt.
Hennes symtom är feber, snuva, lite hosta, lite varig i ögonen och gnäll, gnäll, gnäll.
Har en tid senare idag och då tänker jag inte ge mig förrän de gjort en undersökning de luxe!

Annars rullar allt på här hemma som vanligt. Det är jobb, barn, handling, matlagning och städning. Fast det där sista tar vi rätt lätt på och njuter istället av att våren är här nu.
Så härligt att se alla vårblommor varje dag och att se hur bladen på buskar och träd börjar spira allt mer.
Försöker stanna upp och njuta av allt härligt. Från barnens glada skratt när de leker med såpbubblor till fåglarnas kvitter. Eller bara försöka njuta av kaffet medan solen sticker i ögonen eller av måsarnas ihärdiga skriande ;)

Ska göra ett inlägg till direkt efter det här med lite bilder. Jag har dem i telefonen så det är lättare att få dem därifrån.

Kramisar på er alla!!!1 kommentar:

  1. Tjohoo vad kul att "se" dig. Härligt med vår men tråkigt med sjukdomar. Min blogg ligger rätt mkt på is, tror det har blivit 2 inlägg i år!! Ska oxå skärpa mig.

    Kram Karin/villhabarn

    SvaraRadera