söndag 22 januari 2012

Examensfest

Ja, nu är det äntligen över. Skolan alltså, inte festerna. Dem hade jag kunnat hålla på med lite längre ;)
Det började i tisdags med avslutningsdag inne på MAH.
Förmiddagen ägnades åt arbete, tro det eller ej, medan eftermiddagen ägnades åt trevligheter :)
Varje arbetslag som följts åt under de här åren skulle få ihop någon form av drama att visa upp. Vi skrattade så vi nästan kissade på oss.Här är det ett arbetslag som har sammanfattat våra år på MAH som en flygresa. Passagerarna hade karaktärer och drag av oss i klassen. Särskilt bra var hon som spelade nervös. Nervös för att "flyga" (=skolan). Piloten informerade passagerarna innan start att alla förmodligen inte skulle nå destinationen. Kabinpersonalen informerade om att vi var tvugna att göra vissa stopp, exempelvis matematik, för att komma vidare. Längst bak fanns examensarbetena och där var det risk för köbildning eftersom det bara kunde ske två och två. Till höger var kursen "Lyssnandets Pedagogik"... så höll de på och det var som sagt så himlans bra. Spelade ut allas egenskaper och det som varit oroande under alla åren. De fångade även lärarnas personligheter mitt i prick :)
Efter alla framträdandena var det dags för bubbel!

Bästaste Camilla och jag.
Utan henne hade det aldrig gått!

Sedan bubblades det på och även här hemma blev det bubbel. Marcus hade gjort en underbar gryta med kanel och lite ingefära. Himelskt god om ni frågar mig!

Skål för oss!!!

På fredagen var det dags för nästa firande :) Började redan vid 12-snåret med champagnelunch med Camilla.Avslutning i konserthuset här i Malmö. Talare från MAH, musik och framträdanden. En mellanlandning på Pickwick hann vi med innan filéfrossan på Rådhuskällaren.

Här är Camilla och Kerstin :)


Jag har tyvärr inga foton från Rådhuskällaren men jag kan berätta att det var helt fantastikt god mat och alldeles för mycket. Jag höll mig till oxfilén, potatisgratäng och grönsakerna. Ett gott vin till det :) Vi hade trevligt, åt, skrattade och pratade. Blev många skålar för oss om hur duktiga vi varit. Skålandet fortsatte på Mattsons (fråga mig inte hur vi hamnade där) och vi fick till och med ett litet uppträdande ;)
Sedan kom det en gubbe och sa att vi tagit hans platser där han suttit i 20 år och då blev det verkligen ett uppträdnde eftersom vi vägrade flytta på oss. Efter en stund gick vi dock vidare. Många åkte hem men jag och Camilla och två tappra kursare tog oss en öl på centralen och O'learys. Fram mot 23 såg Camilla ut så här...... och det var hög tid att bege sig hemåt för jag kände mig så som hon såg ut.
Hela dagen hade jag ont i min tå. Kunde knappt gå och ännu mindre ha skor på mig men vad gör man inte. Tar ju bara examen en gång!
Är ni äckelmagade ska ni skrolla ner nu!

Aj, aj, aj...

Inte konstigt att det gör ont när tån ser ut så här. Ja, ja skit samma!
Det var skönt att lägga sig under täcket och krypa nära Marcus :)

På lördagen (igår) var det så dags igen Den här gången fest med kompisarna! Förberedde hela dagen med att göra pastasallad, kyckling i ugnen, städa och fixa och dona. Kladdkakorna var bakade någon dag innan.
Strax innan 18 kom de första gästerna och sedan droppade de in efter hand.Här är det Ulrika och Vesterlund som plockar lite mat.

Här sitter vi och äter. Från höger är det Marcus, Martin (syns inte), Vesterlund (ser bara armen), Camilla, Martin (inte samma och syns inte heller), Cicci, Ulrika, Micke, Håkan, Maria och sedan Emma.Jag vill ju oxå vara med :)


Två glada herrar - Vesterlund och Martin.


Här är finaste Camilla, bästa kursaren ever!!! Martin och Vesterlund brevid.
Jonny och Lina kom oxå firade med mig.Och Buschow kom oxå såklart. Såg till en början lite dåligt men det klarnade ju fler vinglas han tog ;)

Nu kommer resterande foton utan inbördes ordning ;)

Lina, Jonny och Buschow

Jag, Cicci, Ulrika och Camilla

Håkan, DJ


Finaste mannen :)

Martin, Marcus och Lina

Emma och Maria

Här svänger vi på de lurviga

Skoj!

Jag och Emma

Coolt värre ;)

Tack älskling för all support!!!
Love!

2 kommentarer:

 1. Livat och festligt värre. Precis så ska de ju va. Det syns ju tydligt att ni 1.varit duktiga 2.É nöjda. 3.Har kul. 4.var trötta "dan efter" .....
  Så klart din mamma ser det tydligt

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Ser ju alldles toppen ut. =)
  Stort grattis igen!!!!
  / Frid_is

  SvaraRadera